10 Ağustos 2022 Çarşamba

Festivalin en iyi ekibi, Sarayköy’ün Efeleri

Macaristan’ın Budapeşte şehrinde düzenlenen IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’ne katılarak Türkiye’yi temsil eden Sarayköy’ün efeleri festivalin en iyi ekibi seçildi.

01-08-2017 16:32:07

Türkiye’yi ve Sarayköy’ü Macaristan’ın Budapeşte şehrinde düzenlenen IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’nde temsil eden Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğu, Selanik’te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti. 

Daha sonra Macaristan’ın en büyük uluslararası festivallerinden olan 4. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’ne geçen Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğu, burada gösterdikleri performans ile festivalinin en iyi ekip seçildi.

FESTİVAL DÖNÜŞÜ BAŞKAN ÖZBAŞ’A ZİYARET
Festival dönüşü Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğu Antrenörü Ömür Günay, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı makamında ziyaret etti. 

Antrenör Günay, IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali komitesi tarafından verilen sertifikayı Başkan Özbaş’a takdim etti. 

Başkan Özbaş, “ Budapeşte’de ilçemizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil eden Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğumuz ile gurur duyuyorum. İlçemiz spor alanında başarı ile gösteriliyor. Bu başarıların biriside halk oyunu ekibimize ait… Gösterilen her performansta ayakta alkışlanan halk oyunumuz artık bir marka haline geldi. Gençlerimize ve antrenör Ömür Günay hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın, her an yanlarında olduğunu belirten antrenör Ömür Günay ise  yurt içi ve yurt dışında katıldıkları her müsabakalarda her zaman yanlarında olan Belediye Başkanı Özbaş'a teşekkür ettiler. 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi