Fatmagül’den 15 gündür haber yok

Çameli’nin Kirazlıyayla Mahallesinde 15 Temmuz gecesi kaybolan Fatmagül Ayten’den hala haber yok.  Kızlarının kayıp mı? Yoksa kaçırıldı mı? Bilmediklerini söyleyen baba Mehmet Ayten, kızını görenlerden insanlık namına Çameli Emniyet Müdürlüğü ve Jandarmaya aramalarını istedi.

28-07-2017 13:13:29

Çameli’nin Kirazlıyayla Mahallesi’ndeki evlerinden 15 Temmuz gecesi çıkan bir daha dönmeyen 15 yaşındaki Fatmagül Ayten’in ailesinin çaresiz bekleyişi sürüyor.

 1.70 boyunda ve 60 kilogramağırlığındaki kumral saçlı genç kızın bulunması için yaklaşık 15 gündür çalmadık kapı bırakmayan Fatmagül’ün babası Mehmet Ayten, "Kızım 15 Temmuz Gecesi gece evden çıkmış, kayıp mı, kaçırıldı mı?  bilmiyoruz. Kızımın bulunması için yetkililerden yardım istiyorum" dedi.  

Kızının herhangi bir sorunu olmadığını, evle ilgili herhangi bir sorunun bulunmadığını söyleyen Baba Ayten,  Kızımızı görenler, insanlık namına lütfen Çameli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarması ile görüşerek bizlere ulaşsınlar. Kızımızı merak ediyoruz” diyerek çaresizliğini dile getirdi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi