25 Ağustos 2022 Perşembe

Fatih’te üst yapıda 4. etap bitti

Pamukkale Belediyesi’nin, 85 milyon liralık yatırımlara sürdürdüğü üst yapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçede en çok sokağı bulunan Fatih Mahallesi’nde 4.etap tamamlandı. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Üstyapı çalışmalarımızın tamamlanınca ilçemiz çok daha güzel noktaya gelecek” dedi.

03-04-2018 17:02:50

Pamukkale’nin en çok sokağı bulunan mahallesi olan Fatih’te üst yapı çalışmaları ara vermeden sürüyor. 13 etaptan oluşan üst yapı çalışmalarının bu yılın sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Fatih Mahallesi’ndeki çalışmalarda 4.etabın tamamlandığını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yapmış olduğumuz ihaleler neticesinde şu an  disiplinli bir şekilde çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Fatih’e 25 milyon liralık yatırım
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Fatih Mahallesi’nde  17 bin kişinin yaşadığını belirterek, “Fatih Mahallesi’nde 187 tane sokağımızın üstyapısı yapılıyor. 5 tane 15 metre genişliğinde caddemiz var. Fatih Mahallemize yaklaşık 25 milyon liralık yatırım yapıyoruz. Vatandaşımız için görevimizi dört dörtlük yerine getirmek adına tüm gayretimizle çalışıyoruz. Merkez mahallerdeki güzelliğin tüm mahallelerimize yansıtılması gerekiyordu. Bizlerde bu çerçevede mahallelerimizde toplamda 85 milyon TL’yi bulan üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. 

Pamukkale İlçesi’nin diğer ilçelere göre kıyaslandığında mahalle sayısının daha fazla olması sebebiyle üst yapı çalışmalarının maliyetin yüksek olduğunu söyleyen Başkan Gürlesin, hiç bir sokağı atlamadan belirli bir program dahilinde, çalışmaların etap etap  devam ettiğini belirtti. 

Vatandaşın bilgilendirilmesi önemli
Üstyapı çalışmaları devam ederken vatandaşın çalışmalar hakkında bilgilendirilmesine de  büyük önem verdiklerini belirten Gürlesin, “Hangi etabın hangi sokaklarımızı, bölgeyi kapsadığını biz özellikle mahallelerimize billboardlarımızı koyarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Şehir merkezindeki güzelliğin tüm mahallelerimize yansıması amacıyla başladığımız üstyapı çalışmalarımızın tamamı bittikten sonra  ilçemiz çok daha güzel noktaya gelecek” diye konuştu.
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi