Fatih'te üst yapı sevinci

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı çalışmalarının sürdüğü Fatih Mahallesi’ni gezdi. Zolan, mahalle sakinlerine  çalışmaları anlattı,  vatandaşların duyduğu memnuniyetin kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi.

21-02-2018 17:20:30

Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezindeki 10 mahallede tamamladığı alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üst yapı çalışmaları da aralıksız sürüyor.  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı çalışmalarının başladığı Fatih Mahallesi 1925 Sokak’ta incelemede bulundu. Zolan'a  Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni, Yol İşleri Şube Müdürü Hüseyin Çolakoğlu, Fatih Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli de  eşlik etti. Fatih Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, yaptıkları çalışmaları anlatarak, vatandaşların duyduğu memnuniyetin kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi.

"İçme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirdik"

Başkan Zolan, Fatih Mahallesi’nin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Sizlerin arzusu ve isteği doğrultusunda ihtiyaçlarınızı gidermek için gayret ediyoruz. Öncelikle Fatih Mahallemize kapalı pazaryeri kazandırdık. Denizlimize doğalgaz gelmesiyle, Fatih Mahallemize de baştan aşağıya doğalgaz getirdik. Alt yapıya girdik, içme suyu, kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirdik" diye konuştu.

Fatih,  sıcak asfalta kavuştu

Fatih'te geçmişte yollarda ızgaralar olmasına rağmen yağmur suyu hatlarının bulunmadığını anlatan Başkan Osman Zolan, “Yağmur suyu hatlarını yaptık. Yağmur suyunun artık kanalizasyonla bağlantısı yok. Yağmur yağdığında artık, kanalizasyonlar taşmayacak, evleri su basmayacak. Bugün bu işin finaline geldik. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla da yakından ilgilendi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi