Fasona belediye desteği

Buldan Belediyesi, evlere fason iş veren firmalara yönelik yayınladığı bildiri ile Buldan’da bu tür iş yaptırmak isteyen firmalara yardımcı olacağını açıkladı.

08-12-2017 16:57:32

Günümüzde her ne kadar teknoloji gelişse ve pek çok şey artık direk fabrikadan tüketime hazır halde çıksa da bazı ürünler el emeğine de ihtiyaç duyuyor. Firmalar bu tür ürünler için evlere fason iş vererek üretimlerine destek alıyor. Bu sayede özellikle ev hanımları evlerinin bütçelerine cüzi de olsa katkı sağlıyor. 

Buldan Belediyesi bu tür iş yaptırmak isteyen firmalara aracılık yapmak istediğini, parça iş yaptırmak isteyen firmaların yapılacak mallarını belediyenin oluşturduğu birime teslim edip, gene ayni birimden yapılmış halde teslim almalarını sağlayabileceğini açıkladı.

Konu ile ilgili olarak konuşan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, amaçlarının Buldanlı vatandaşlara ek kazanç kapısı açmak olduğunu belirterek, “Buldan Belediyesi olarak bundan bizim hiçbir kazancımız olmayacak. Üstelik dağıtım ve toplamada nakliye ve personel giderimiz olacak. Ancak vatandaşımızın cebine ek para girmesi en büyük kazancımız olacak. Bizim belediyecilik anlayışımızda, vatandaşlarımızın ekonomilerine katkı sağlamak en temel ilkelerden biridir. Bu anlamda bu tür iş yaptırmak isteyen firmaların bizimle irtibata geçmelerini bekliyoruz” dedi. 
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi