Fanatik Denizlisporlular

Denizli’de matbaacılık yapan Denizlispor sevdalısı 39 yaşındaki Halil Kozluca, eşi Leman ve çocukları Mustafa Kemal, Halil Melih ile İlayda  fanatizmin örneği oldu. 

26-05-2018 10:41:31

Giysilerden yatak odasına, bahçeden çitlere, güvercinlerden işyerine kadar her yeri yeşil siyah renklere büründüren Kozluca Ailesi, neredeyse yeşil siyahlı renklere adanmış bir yaşam sürüyor. Denizlispor ile yatıp kalkan aile, gerek iç sahada gerekse deplasmanda hiçbir maçı kaçırmıyor. 

Denizlispor’u bir aşk olarak niteleyen Halil Kozluca, “Biz ailecek Denizlispor sevdalısıyız. Ben, 11 yaşımdan bu yana Denizlispor’u takip eder, tribünde desteklerim. Denizlispor bizim yaşam alanımız. Eşim ve çocuklarımı da benim yüzünden Denizlispor sevdalısı oldu. Bizim evde başka takım tutulmaz. Denizlispor maçlarında yenersek hepimiz seviniriz. Ama yenildiğimiz zaman herkes ayrı bir yere dağılır. Her maça ailecek gidiyoruz. Evimizin, işyerimizin ve hatta otomobilimizin bir çok yeri de yeşil siyah renklere bürünmüştür. Bu sene takımımız ligde kaldığı için mutluyuz. Ama Denizlispor’umuzun yeri Süper ligdir. O’nu da hasretle bekliyoruz.  Denizlili ailelerimiz de bizim gibi olursa takımımız mutlaka layık olduğu yere gelecektir” dedi.

 

Orhan MIKIROĞLU 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi