6 Ağustos 2022 Cumartesi

ESNAFIMIZ RAHAT NEFES ALACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli 1.sıra milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca,  Serinhisar’da esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet edip sorunlarını dinleyen Karaca, 24 Haziran’dan sonra esnafın rahat bir nefes alacağını söyledi. 

08-06-2018 15:43:04

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Denizli 1. sıra milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca, Serinhisar’a çıkarma yaptı. Esnaf ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Gülizar Biçer Karaca,  sohbet etti,  dert dinledi. Esnafların Türkiye için çok önemli olduğunu, ülke ekonomisini esnafların ayakta tuttuğunu söyleyen  Karaca,  “Esnaflarımız kadın olsun, erkek olsun  emek harcıyor, alın teri döküyor. Beraber mücadele ediyorsunuz, beraber Türkiye’ye döviz kazandırıyorsunuz. Kazandığınız her kuruş sonuna kadar helal. Emek harcayana hayatımın her döneminde saygı duydum, saygı duymaya devam edeceğim. Bütün emekçi kardeşlerim şunu çok iyi bilin ki;  Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olursa, asgari ücret en az 2 bin 200 TL olacak. Sizler rahat bir nefes alın diye bizler sizlerin yanında burada ve mecliste olacağız “ dedi. 

İlçeyi gezip vatandaşlarla da sohbet eden ve partisinin vaatlerini anlatan Karaca, “ İşçilerin , işverenin daha fazla kazanması, işçi ve işverenin aynı alanda çalışarak, üreterek, kazanarak hakça bölüşmesinden daha güzel bir şey yok. Üreten Türkiye hedefi ile çıktığımız bu yolda 25 Haziran sabahı tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’mizde ve Serinhisar’ımızda vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak . Ülkemiz tarım ve sanayi toplumu ile üreten ve ürettiğinin karşılığını alabilen mutlu vatandaşların yaşadığı toplum olma özlemine CHP iktidarı ile kavuşacak” diye konuştu.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi