4 Ağustos 2022 Perşembe

Eryılmaz: Baskın seçim olabilir

Saadet Partisi Denizli İl Teşkilatı, genişletilmiş Mart Ayı İl Divan toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Hükümetin söylemlerinin doğruluğunu artık ölçemediklerini kaydederek, “Baskın seçim hala söz konusu” dedi.

03-04-2018 15:47:41

Saadet Partisi Denizli İl Teşkilatı, genişletilmiş Mart Ayı İl Divan toplantısı, Genel İdare Kurulu üyeleri Mesut Dağ ve Mehmet Akif Kocamanoğlu’nun da katılımıyla il binasında gerçekleştirildi. Siyasette gündeme dair analizlerin yapıldığı toplantıda konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, ülkede bir baskın seçimin sürpriz olarak görülmemesi gerektiğini belirtti.
Konuşmasına aylık divan toplantılarının önemine değinerek başlayan Eryılmaz, ‘’ Bir tüccar ya da bir esnaf nasıl ay sonu geldiğinde hesaplarını kontrol ediyorsa ayın analizini yapıyorsa bizler de teşkilatlar olarak her hafta toplantılarımızı yapıyoruz, sahada çalışıyoruz, üretimde oluyoruz ve birçok program yapıyoruz. Bu programlar neticesinde neler yaptığımızı aylık divan toplantılarımızda görüyoruz” dedi.

“Erken seçime hazırız”
Saadet Partisi’nin olası bir seçime hazırlıklı olduğunu ve yönde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Eryılmaz, baskın seçimin hala söz konusu olduğunu kaydederek, “Uyum ve ittifak yasası konularında da ciddi tedirginliklerimiz var. Alınan bir kararla sandıkların taşınabilmesine ve birleştirilmesine karar verildi. Kararlar seçimlere hile katar. Bir de seçmen listesi karma olarak düzenlenecek. Aynı apartmanda oturan komşular, farklı noktalarda oylarını kullanacak. Kimsenin kimseyi tanımaması için uygulamalar yürürlüğe giriyor. Seyyar sandıklar kurulacak. Engelli kardeşlerimizin oy kullanma hakkı noktasında güzel bir uygulama ancak, belirttiğim gibi tereddütlerimiz bulunuyor. İhbar yöntemi uygulanacak. Sandığa müdahale edilecek. Hiç doğru adımlar atılmadı” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi