3 Ağustos 2022 Çarşamba

Emniyet Müdürü Demir, polislerle biraraya geldi

Denizli  İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Polisevi’nde düzenlenen toplantıda, Denizli Merkez ve İlçe Teşkilatında görevli   tüm personele biraraya geldi. Müdür Demir,  personeline  “Adil ve tarafsız görev anlayışı ile toplumun her kesimiyle bütünleşin” talimatını verdi.

25-07-2017 18:15:03

Denizli Polisevi’nde düzenlenen toplantıda Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Merkez ve İlçe teşkilatında görevli tüm personel biraraya geldi.

Polisevi’nde 3 gün devam eden toplantılarda, Emniyet Müdürü Demir, asli görevi hukukun tesisi olan ve sokaktaki hayatın her aşamasında güvenli bir atmosferin sağlanması için çaba gösteren polisleri dinledi. 

Emniyet Müdürü Demir, daha sonra polislere hitaben yaptığı konuşmasında,“Toplumun her geçen gün artan güvenlik ihtiyaçlarıyla anayasa ve hukukun dışına taşmayan özgürlük talepleri ekseninde, ne güvenlikten ne de özgürlüklerden ödün vermeden, birini diğerine öncelemeden hukukun üstünlüğünün rehber edinildiği adil ve tarafsız görev anlayışı çizgisinden sapmadan, toplumun her kesiminin sevgi, saygı, güven ve desteğini alarak halkla bütünleşmiş bir görev anlayışını sürdürmek ve geliştirmenin hepimizin görevidir” dedi. 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi