8 Ağustos 2022 Pazartesi

El Bab\'dan acı haber geldi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab\'da terör örgütü DEAŞ mensubu teröristlerle yaşanan çatışmada Acıpayamlı olan Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör şahadet şerbetini içti. Şehit acısı Denizli’ye adeta kor gibi düştü. Evli 3 çocuk babası olan Şehit Güngör’ün Acıpayam ilçesi Güney Mahallesindeki baba ocağından feryatlar yükseldi. Oğullarının şahadet haberini alan anne Menendi ve baba Ali Güngör, hastaneye kaldırıldı. Gaziantep’te askeri törenle Mehmetçiğin omzunda Türk Hava Kuvvetleri’ne ait uçağa taşınan Şehit Uzman Çavuş Emin Güngör’ün cenazesi Denizli Çardak Havaalanına uğurlandı. Dün Çardak’ta Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, şehidin yakınları ve vatandaşlar tarafından karşılanan kahraman şehit, yine askerlerin omzunda araca taşındı. Törende şehidin kızları 9 yaşındaki Miraç, 14 yaşındaki Ceylin ile 15 yaşındaki Sonay Güngör, gözyaşlarını tutamayarak zorlukla ayakta durdu. Şehidin eşi Ayşe Güngör\'ün ise \'Bir kerecik sarılsaydım” diye feryat etmesi yürekleri burktu. Şehidin bugün Acıpayam Merkez Camii\'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

11-02-2017 21:40:01

Evli ve 3 çocuk babası olan Şehit Uzman Çavuş Emin Güngör, Çanakkale Gelibolu 18.Mekanize Piyade Tugay Bölüğünde görevli olduğu ve 18 yıldır asker olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehit Mehmetçiğin 

Çanakkale Gelibolu 18. Mekanize Tugayı\'ndan El-Bab\'a görevli gittiği belirtildi.

Geçen gün Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab’da terör örgütü DEAŞ ile yaşanan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör’ün (40) Denizli’nin Acıpayam ilçesi Güney Mahallesi’ndeki ailesine acı haber verildi. Acı haberi şehidin anne ve babasına Acıpayam İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, akşam saatlerinde acı haberi ulaştırdı. Oğullarının şahadet haberini alan anne Menendi ve baba Ali Güngör, hastaneye kaldırıldı.
Şehidin evine ve bulunduğu mahalleye Türk bayrakları asıldı. Şehit evi, taziyeye gelen yakınları ve komşularıyla dolup taştı. Şehidin evine dev Türk bayrakları asıldı. Haberi duyan akraba ve komşuları taziye için ailenin yanına Emin Güngör\'ün şehit olduğu haberini akın etti. 

Hastaneye kaldırıldılar

Bir süre önce kalp ameliyatı olan baba 82 yaşındaki Ali Güngör ve anne 76 yaşındaki Menendi Güngör, acı haberi alınca fenalaştı. Hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan Güngör çifti, ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi\'ne kaldırıldı.
Şehit uzman çavuş Emin Güngör\'ün aynı mahallede oturan eşi Ayşe Güngör ve 3 çocuğuna ise haberi, Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü\'nde görevli psikolog verdi.

Naaşı Uçakla Denizli’ye getirildi

El Bab’ta terör örgütü DEAŞ ile girilen çatışmada şehit düşen 40 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör’ün naaşı, Gaziantep’te yapılan askeri törenin ardından askeri uçakla Denizli Çardak Havaalanı\'na getirildi. Şehidi karşılama töreninde şehidin kızları 9 yaşındaki Miraç, 14 yaşındaki Ceylin ile 15 yaşındaki Sonay Güngör, gözyaşlarını tutamayarak zorlukla ayakta durdu. Şehidin eşi Ayşe Güngör (35) ayakta durmakta güçlük çekerken, kadın askeri personel bir an olsun yanından ayrılmadı. Törene Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, 11. Komando Tugayı Komutanı Albay Gültekin Yaralı, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız, askeri erkan, emniyet müdür yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin babası 82 yaşındaki Ali Güngör\'ün tören alanında üşümesi üzerine askeri personel battaniye ile üzerini sardı. Bir vatandaş da montunu vererek şehit babasının üşümesini engellemeye çalıştı. Şehidin kızları babalarının naaşı uçaktan indiği sırada gözyaşları dökerek feryat etti. Vali Altıparmak, şehidin 9 yaşındaki kızı Miraç’ı teselli etmeye çalıştı. Şehidin eşi Ayşe Güngör\'ün ise \'Bir kerecik sarılsaydım” diye feryat etmesi yürekleri burktu. 

“Şehit anne anjiyo oldu”

Öte yandan şehidin annesi Menendi Güngör\'ün (76) akşam acı haberi aldıktan sonra kalp krizi geçirdiği ve ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi\'ne kaldırıldığı öğrenildi. Anne Güngör\'ün buradan Denizli Devlet Hastanesine sevk edildiği ve anjiyo olduğu, bu nedenle oğlunu karşılama törenine katılamadığı öğrenildi. 
Şehidin bugün Acıpayam Merkez Camii\'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.


YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi