Eğitim dostlarına projelerini anlattı

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız,  DEKEV Dostları’nın üç aylık buluşmasının konuğu oldu,  kültür ve sanatla ilgili projelerini anlattı.

15-12-2018 10:49:49

Denizli Kültür Eğitim Vakfı dostları tarafından düzenlenen geleneksel toplantı Şiir Otel’de gerçekleştirildi. 2018 yılının son toplantısının konuğu ise CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız oldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Metin Saydal,   3 ayda bir yaptıkları geleneksel DEKEV dostları toplantısının konuşmacı konuğu olarak Sabri Yıldız’ı belirlediklerini belirterek, Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız’ın  yerel yönetim ve kültür sanata bakışını dinlemek istediklerini söyledi.

Sözlerine geçtiğimiz günlerde yitirdiğimiz ünlü şair Refik Durbaş’ı anarak  başlayan Sabri Yıldız toplantıda yaptığı konuşmada bir eğitimci olarak içinde insan olan bir belediyecilik hedeflediklerini söyledi. Günümüzde temel hizmetlerin gerçekleştirilmesi dışında yerel yönetimlerin insan odaklı bir anlayışa hakim olmaları gereğinin altını çizen Yıldız; “ Merkezefendi’de çağı yakalayan bir anlayışı hakim kılmak için yola çıktık. Kentimizin gerçek bir çekim merkezi olabilmesi , turizmde hak ettiği  noktaya gelmesinde kültür sanat etkinliklerinin büyük bir önemi var. Siz kültürde, sanatta ve sporda  bir merkez olamadığınız sürece  turizmin de yeterince  gelişmesi  mümkün değildir. Hazırladığımız projelerle  Merkezefendi’yi sanatın  ve kültürün başkenti yapacağız” dedi.  Yıldız, daha sonra  kültür sanat ağırlıklı projelerini  katılımcılarla paylaştı ve gelen soruları yanıtladı.

Haber Merkezi 

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi