Eğitim camiasının acı günü

Serinhisar’ın Pınarcık Mahallesi’ndeki Yavuz Yıldırım Ekiz Ortaokulu Müdürü Mustafa Delen geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Eğitim camiası bu acı haberle sarsıldı.

04-10-2017 18:10:34

Aslen Konya Karaman doğumlu olan 2014 yılından beri Serinhisar Yavuz Yıldırım Ekiz Ortaokulu Müdürü olarak görev yapan Mustafa Delen, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. 

Mustafa Delen’in cenazesi Mahallesi Camide kılınarak Çakmak Mezarlığı’na defnedildi.  meslektaşları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanan Delen,  1960 Karaman doğumlu.  1985 yılında Denizli Eğitim Yüksek Okulu´ndan mezun olan ve  Kayseri Bünyan Köprübaşı köyünde Sınıf öğretmeni olarak dört yıl görev  yapan Delen, 1990 yılında Denizli Buldan Süleymanlı köyüne atandı. 1991 Yılında Denizli Honaz Kocabaş Atatürk ilkokulunda müdür yardımcısı olarak göreve başladı.

1996 yılında Okul Müdürü oldu. 30 Haziran 1999 tarihinde Anadolu Üniv. AÖF Türkçe bölümünde lisans tamamladı. 2003 yılında Denizli Merkez Hacı İbrahim Cin İlköğretim okulu´na atandı. Yedi yıl görev yaptı. Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim okulunda iki yıl, Raşit Özkardeş İlköğretim okulunda iki yıl görev yaptıktan sonra 05.12.2014 tarihinde Serinhisar Yavuz Yıldırım Ekiz Ortaokulu´na atanan Delen, evli ve iki çocuk babası idi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi