Eğitim Bir Sen’den örgütlenme rekoru

Eğitim sendikası  Eğitim Bir Sen, yetkili sendika belirleme çalışmaları kapsamında Denizli’de 5 bin 26 üyeyle yetkisini devam ettirdi. Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Kazım Tefçi, sendika olarak örgütlenme rekoru kırdıklarını söyledi. 

24-05-2018 18:16:04

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi, yetkili sendika belirleme çalışmaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan mutabakatta, en yakın sendikaya 1491 fark atarak 5 bin 26 üye sayısıyla Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şubesi’nin yetkisini tescilleyerek Denizli’de örgütlenme rekoru kırdığını söyledi. 

Sayısal olarak kendilerine yakın üç sendikanın toplamına yaklaştıklarını ve yetki destanını yazmaya devam ettiklerini belirten Kazım Tefçi, “Samimiyetle, cesaretle, kararlılıkla yürüttüğümüz mücadelenin, akıttığımız terin, gösterdiğimiz çabanın karşılığını almış; mazlumdan, mağdurdan, milli iradeden ve medeniyet değerlerinden yana duruşuyla eğitim çalışanlarının teveccühünü kazanmış sendikamız, eğitim çalışanları için emin adımlarla yoluna devam etmektedir” dedi. 

“Bu başarı hepimizin” diyen Tefçi, “Bu kutlu mücadelede; yetkinin destanının yazılmasında gece gündüz demeden, ter akıtan, emek veren, zamanının önemli bir kısmını sendikal mücadelemize hasreden; yönetim kurulumuza, ilçe başkanları ve yönetimlerine, işyeri temsilcilerimize ve değerli üyelerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi
 
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi