Duyarlı polisler yolda bırakmadı

Denizli’de yollarda çalışmalarını aralıksız sürdüren trafik polisleri, yolda kalan kadın sürücünün imdadına yetişti. Ekipler, lastiği patlayan bir kadın sürücünün lastiğini değiştirmek için seferber olurken, başka bir sürücünün yolda kalan otomobilini yol kenarına çekmek için kolları sıvadı. 

22-06-2019 12:43:06

Kentte sorumluluk alanları içerisinde gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, yollarda yapıkları aralıksız denetimlerin yanında zor durumda kalan sürücülerin de yardımına yetişiyor. Denizli - Muğla Karayolu üzerinde yolların güvenliğini sağlayan Kale Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Denizli’den Muğla istikametinde seyir halinde iken Tavas ilçesi yakınlarında otomobillerinin lastiği patlayan bir kadın sürücünün yardımına yetişti. Lastik değişimi yapmayı bilmeyen kadın sürücü için kolları sıvayan trafik ekipleri, sürücü ve yanındakilerin yollarına devam edebilmesi için lastiklerini değiştirdi. 

Sosyal medyada paylaştı, yüzlerce kişi izledi 

Trafik ekiplerinin yaptığı duyarlı davranıştan memnun olan kadın sürücü, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Sürücü yaptığı paylaşımda trafik ekiplerine teşekkür ederek, “Tavas’a giderken yolda patlayan lastiğimizi değiştirip tatilimizi kabusa dönmekten kurtaran Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ailecek çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Yüklenen video sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilip paylaşıldı. 

Üst geçitte kalan sürücü için seferber oldular 

Üçgen Köprülü Kavşağı üst geçidinde otomobili arıza yapan bir sürücünün de yardımına koşan ekipler, seferber olup hem sürücüye yardım etti hem de arıza nedeniyle yolda oluşacak trafik sorununun önüne geçti. Video kullanıcılar tarafından binlerce kaz beğenilip paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları trafik ekiplerine teşekkür içeren yorumlar yaptı. 

İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi