4 Ağustos 2022 Perşembe

Dünya Gıda Günü’nde ilk dağıtımı Başkan Doğan yaptı

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 2-5 yaş arasındaki çocukların faydalanacağı Halk Süt  projesi hayata geçirildi. İlk süt dağıtımını Başkan Doğan yaptı. 

17-10-2019 16:13:28

Proje kapsamında ilk kayıt döneminde başvuru yapan Merkezefendili 3 bin 500 çocuk, ayda 4 litre sağlıklı ve doğal süt ile buluşacak. Verilen bilgiler doğrultusunda oluşturulan dağıtım ağı ile uzman ekipler ayda bir kez mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıp sütleri teslim edecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, projeyi başlatarak bir aileye sürpriz ziyarette bulunup ilk dağıtımı gerçekleştirdi. 

Çocuklara sütlerini veren Başkan Doğan, “16 Ekim Dünya Gıda Günü’nde Merkezefendi için, çocuklarımız için ‘Merkezefendi Belediyesi Halk Süt’ü hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Merkezefendi’de çocuklarımız sağlıklı süt içsin, sağlıkla büyüsün diyerek başlatmış olduğumuz ‘Halk Süt’ ile hem çocuklarımız sağlıklı süt içecek hem de süt üreticisi desteklenmiş olacak. 2-5 yaş arasında büyüme çağındaki çocuklarımızın katkısız ve doğal süte ulaşabilmesi için Halk Süt’ü hemşerilerimizin kapısına kadar götürüyoruz. Her şey Merkezefendi için” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi