6 Ağustos 2022 Cumartesi

DTO Başkanı Uğur Erdoğan açtı

Denizli Tekstil Tasarımcıları Derneği tarafından organize edilen ‘Her İlmek Bir Sanat Sergisi’, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan tarafından açıldı.

09-03-2017 14:21:47

Denizli Ticaret Odası toplantı salonu fuaye alanında 8 Mart Dünya Kadınlar Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışında konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan “El sanatlarının önemini bugün burada bir kez daha iyi anlıyoruz. Özellikle Dokuma tezgâhlarında işlenen kumaşların farklı tasarımlarla günlük yaşamımızda kullanılır hale getirilmesi kültürel mirasımız açısından çok önemlidir. Bu sebeple Her İlmek Bir Sanat sergisi için başta Tekstil Tasarımcıları Derneği Başkanı Tülay Pay ve emeği geçen diğer dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Sergiye tüm halkımız davetlidir” diye konuştu. Başkan Erdoğan, açılış sonrasında sergiyi gezerek tek tek tabloları inceledi. Erdoğan, sergide yer alan eserlerden de satın aldı.

Dernek Başkanı Tülay Pay, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a derneklerine ve sergilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.    

Sergi 9-10-13-14-15 Mart tarihlerinde açık olacak. 


YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi