DTB üyeleri Çivril’de toplandı

Denizli Ticaret Borsası, üyeleri ile toplantı gerçekleştirerek, üyelerini Borsa’nın çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Toplantıda üyelere, kurumlarının hibe, teşvik ve destek programlarıyla ilgili bilgi verildi.

10-11-2017 18:33:27

 

Denizli Ticaret Borsa’nın Baklan, Bekilli, Çal ve Çivril ilçelerindeki üyelerini kapsayan toplantı Çivril 75. Yıl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleşti. Toplantıya, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Murat Kar ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

TKDK ve Gıda Tarım ve Hayvancılık yetkilileri, kurumlarının sağladığı hibe, teşvik ve destek programlarını anlatırken üyelerden gelen soruları yanıtladı. Üyeler yararlanmak istedikleri hibe, teşvik ve destek programları ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Toplanın son kısmında söz alan DTB Başkanı İbrahim Tefenlili Borsa’nın çalışmaları hakkında üyeleri aydınlatırken, üyelerden gelen görüş ve önerileri dinledi. Başkan Tefenlili, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Meclisi ve Personeli olarak üyelerinin gelişmesi, kapasitelerinin artması için çalıştıklarını vurgularken, Borsa’nın hizmet kalitesinin artması için üyelerinin görüş ve önerilerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Başkan Tefenlili üye toplantılarına devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi