28 Temmuz 2022 Perşembe

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kale İlçe Binası’nın açılışını yaptı

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Türkiye'de korkular üzerinden değil, Türkiye'nin özlemleri, beklentileri üzerinden bir seçim istiyoruz. DP olarak her zaman çoğunluğun sesi olduk." dedi. 

18-02-2019 10:45:50

Uysal, partisinin Kale İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, yerel seçim sürecinde bulunulduğunu anımsatarak, seçimlerin memlekete hayırlar getirmesini temenni etti. Bu süreçte kendilerini anlatmaya çalıştıklarını vurgulayan Uysal, "Bizler, kendi baktığımız pencereden kendi tezlerimizi ifade etmek için zemin olsun istiyoruz. Türkiye'de kutuplaşarak, siyasetin dışına çıkarak birbirine hakaretlerle yürüyen bir seçim süreci istemiyoruz. Türkiye'de korkular üzerinden değil, Türkiye'nin özlemleri, beklentileri üzerinden bir seçim istiyoruz. DP olarak her zaman çoğunluğun sesi olduk. Her seferinde 'Millet', her seferinde 'Köylü' dedik. Her seferinde 'Çiftçi ve esnaf' dedik. Bugün de bunları söylemeye devam edeceğiz” dedi.

DP Kale Belediye Başkan Adayı Erkan Hayla da ilçede birlik ve beraberlik içerisinde uzak yakın tanımaksızın hizmet etmeye çalıştıklarını vurguladı.Hayla, yeni dönemde el ele vererek Kale'yi yeniden imar etmeye, yarım kalan işleri tamamlamaya ve hep birlikte yönetmeye talip olduklarını sözlerine ekledi.  Açılışa, İYİ Parti Kale Belediye Başkanı Adayı Necati Tahal da katıldı. AA

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi