Dövizli çay daveti

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Karahasanlı Mahallesi’ndeki halk toplantısında hemşerilerine seslendiği sırada bir evin balkonundan ‘Sayın başkan çaya buyur’ yazılı kartonla davet geldi. Başkan Subaşıoğlu, çay davetini geri çevirmedi, toplantı sonrası Behice-Nedim Deliktaş çiftinin evine misafir oldu. 

12-02-2019 18:06:30

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her gün ilçenin farklı mahallelerinde hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor. Buluşmalarda hemşeriyle hasbihal ederek, Merkezefendi ilçesinde 2019-2024 dönemi için projelerini paylaşan Subaşıoğlu’na hemşerileri yoğun ilgi gösteriyor. Subaşıoğlu, ilçenin her mahallesinde büyük bir coşku ve sevgiyle karşılanıyor. Karahasanlı Mahallesi’nde de yine aynı coşku ve heyecan vardı. Subaşıoğlu, hemşerileriyle tek tek selamlaştı. Halk toplantısında hemşerilerine yeni projeleri anlatan Başkan Subaşıoğlu’na bir evin balkonundan ‘Sayın başkan çaya buyur’ yazılı kartonla davet yapıldı.

Çay davetini geri çevirmeyen Başkan Subaşıoğlu, toplantı sonrası Behice-Nedim Deliktaş çiftinin evine misafir oldu. Aile, Başkan Subaşıoğlu’na çay ikram etti. Çay ikramı için teşekkür eden Başkan Subaşıoğlu, “Hemşerilerimiz her gittiğimiz mahallemizde bizleri sevgiyle, samimiyetle karşılıyor. Hepsinden Allah razı olsun. 5 yılda hem projelerimizle hem de hizmetlerimizle Merkezefendili hemşerilerimizin gönlüne girdik. İnşallah yeni dönemimizde de hemşerilerimizle olan bu bağımız hep sürecek” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi