27 Temmuz 2022 Çarşamba

“Dişte estetik beklentiler arttı”

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne atanan Restoratif Diş Tedavi Uzmanı Dt. Canan Öztürk, günümüzde bireylerin sağlıklı dişlerle yetinmeyip estetiğe yöneldiğini belirtti. 

07-08-2018 17:36:34

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Restoratif Diş Tedavi Uzmanı Dt. Canan Öztürk, restoratif diş tedavisinin diş sert dokularını ilgilendiren, bakteri kaynaklı ya da bakteri olmaksızın gelişen tüm rahatsızlıkların ya da mevcut estetik şikayetlerin teşhis, tedavi ve takibini gerçekleştiren uzmanlık dalı olduğunu belirtti. Uz. Dt.Canan Öztürk, “Bu uzmanlık dalı içerisinde çürük, kırık, aşınma, renklenme, yapısal kayıplar gibi çeşitli nedenlerle diş sert dokularında oluşan bozuklukların teşhis ve tedavileri gerçekleştirilir. Bireylerin dişlerine doğal görünüm ve fonksiyon kazandırılırken, hastaların diş kaynaklı estetik kaygılarını gidermesi beklenen uygulamalarla da hasta memnuniyetinin sağlanması hedeflenir” dedi. 

“Tek seansla mutlu bir gülüşe sahip olabilirsiniz”

Klinikte ön dişlerinin görüntüsünden memnun olmayan, doğuştan veya sonradan oluşan şekil bozukluklarına sahip dişleri olan, yenilenmesi gereken renklenmiş eski dolguları olan, travma sebebiyle dişi kırılmış olan, ön dişleri arasındaki boşluklardan rahatsız olan, ön bölge dişlerinde yaygın çürük şikayeti olan hastaların tedavilerinin yapıldığını anlatan Öztürk, “Günümüzde bireyler sadece sağlıklı dişlerle yetinmeyip mükemmel bir gülüşe de sahip olmak istiyorlar ve estetik beklentileri artmış durumda. Estetik görüntüyü bozan dişler hastalarımızın özgüvenini azaltıyor ve sosyal yaşamını olumsuz etkiliyor. Kliniğimize her yaştan hasta estetik kaygı ile başvuruyor ve biz onları tek seans sonunda mutlu bir gülüş ile yolcu ediyoruz. Gelişen teknoloji ve yeni üretilen materyaller sayesinde ön dişlerde herhangi bir kesim işlemi yapmadan yani mevcut diş dokusuna zarar vermeden, yalnızca dolgu materyallerini diş yüzeyine uygulayarak, ağrısız şekilde ve kısa sürede estetik görünüm elde ediyoruz” diye konuştu. 
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi