6 Ağustos 2022 Cumartesi

DİMSİAD’dan en anlamlı turnuva

Denizli İnşaat Malzemeleri Satıcıları İş Adamları Derneği (DİMSİAD), her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yılını, Cumhuriyet Bowling Turnuvası düzenleyerek coşku içinde kutladı.  Dernek Başkanı Tuncer, turnuvaya katılanlara Nutuk ve Türk bayrağı hediye etti.

30-10-2018 16:21:02

DİMSİAD üyeleri , eşleri ve çocukları ile birlikte Cumhuriyet coşkusunu Teras Park’ta gerçekleştirdikleri geleneksel 8. Cumhuriyet Kupası Bowling Turnuvası  ile kutlayarak güzel bir hafta sonu geçirdi. Oldukça çekişmeli geçen turnuva sonucunda erkekler, bayanlar ve çocuklar kategorilerinde dereceye girenlere kupaları DİMSİAD Başkanı Murat Tuncer tarafından verildi.

Turnuvada çocuklar kategorisinde Eren Keysan, bayanlar kategorisinde ise Büşra Tuğral şampiyonluk kupasının sahibi olurken, erkekler kategorisinde Yavuz Doğan birincilik,  Serkan Kabakcı ikincilik, Cafer Alp Kantar ise üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Dernek üyelerinin eş ve çocukları ile Cumhuriyet Kupası turnuvasına yoğun ilgi göstermesinden mutlu olduklarını belirten Başkan Tuncer, turnuvaya katılanlara Atatürk'ün  Nutuk kitabı ve Türk bayrağı hediye etti.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi