Denizlispor uzun süredir uğraştığı Kolombiyalı golcüyü renklerine bağladı

Denizlispor, Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega’nın transferini bitirdi. Yeşil -siyahlı yönetim Rodallega ile bir yıllık anlaşma sağladı. Kolombiyalı golcü, geride bıraktığımız sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 33 maçta  15 gol attı.

24-06-2019 18:31:01

Süper Lig’in yeni ekibi Denizlispor, dış transferde Cristian Sapunaru, Tiago Lopes ve Tolgahan Acar’ın ardından Hugo Rodallega’yı da renklerine dahil ederek transfer çalışmalarını sürdürdü. Trabzonspor’un eski oyuncusu ile daha önce görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Denizlispor yönetimi ısrarını sürdürerek zorlu transferi bitirdi. Transfer haberi Denizlispor’un sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Ancak 9 dakika sonra video kulübün hesaplarından kaldırıldı. Pazar sabahı ise aynı video kulübün resmi sayfasında yeniden yayınlandı ve transfer duyuruldu. Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Trabzonspor forması giyen Hugo Rodallega ile 1 yıllık anlaşma sağlamıştır" denildi. Ön anlaşma imzalanan 33 yaşındaki usta golcüyle ufak detaylar çözüldükten sonra hafta içinde resmi sözleşme imzalatılması bekleniyor. 

Geçen sezon forma giydiği Trabzonspor’da 33 maçta 15 gole imza atan 33 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Rodallega, CBJ Cali, Quindio, Deportivo Cali, Monterrey, Atlas, Necaxa, Wigan, Fulham, Akhisarspor ve Trabzonspor’da forma giydi.

Denys Harmash yolda

Diğer taraftan dış transferde üst üste imzaları attırmaya devam eden Denizlispor, rotasını Ukrayna'ya çevirdi. Yeşil-siyahlılar son olarak Dinamo Kiev'de forma giyen Denys Harmash'ı kadrosuna katmak için temaslara başladı. Forvet arkasında oyun kurucu görevini üstlenen 29 yaşındaki futbolcu için Dinamo Kiev'le görüşmelere başlandığı öğrenildi.  Ukrayna Milli Takımında da forma giyen Harmash, 2009 yılından bu yana Dinamo Kiev’de oynuyor. Orhan MIKIROĞLU

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi