Denizlili sanayicilerden antalya çıkarması

Denizli Sanayi Odası ve Çardak OSB Yönetim Kurulları, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Antalya’ya gitti. Önce Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden heyet, ardından Antalya OSB’de yer alan AGT’nin mdf üretim tesislerini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Söylemez, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söylemez ve CEO Sevdil Yıldırım ile görüştü.

01-02-2020 22:33:14

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci başkanlığında ilk olarak ATSO’yu ziyaret eden heyet ATSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cihangir Deniz tarafından karşılandı. Antalya ve ATSO ile ilgili güncel bilgileri Denizli heyeti ile paylaşan Deniz, Antalya’daki kümelenmeleri ve yeni kurulan organize sanayi bölgelerini anlattı. Denizli ile Antalya arasında kurulabilecek işbirliği fırsatlarının değerlendirildiği toplantı sonrasında ATSO bünyesinde bulunan inovasyon merkezi gezilerek bilgi alındı. DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, birbirine bu kadar yakın olan iki ilin daha sık biraraya gelmesi gerektiğini belirterek “Antalya’nın turizmle ilgili deneyimini Denizli’ye ve Denizli’nin sanayi ile ilgili deneyimini Antalya’ya aktarması, iki ilde de ciddi fark yaratacaktır.” diyerek ileride kurulacak yeni işbirlikleri için hazır olduklarını belirtti.

AGT, Denizli’de heyecan yaratıyor

AGT tarafından Antalya OSB’de yer alan üretim tesisinin gezildiği ziyaret sonrasında Çardak OSByönetimi ve DSO yönetimi, AGT’nin üst yönetimi ile görüşme gerçekleştirdi. Denizli’de yapılacak yatırımla ilgili bilgi alışverişinde bulunulan toplantı sonrasında AGT’nin yeni idari binası gezilerekMustafa Söylemez’den detaylı bilgi alındı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Çardak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu, AGT’nin yatırım öncesi gerçekleştirdiği fizibilite çalışmalarının dahi örnek alınacak çalışmalar olduğunu ve yapılacak yatırımın Denizli’ye katacağı katma değerin oldukça yüksek olmasından dolayı heyecanlı olduklarını belirtti.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi