30 Temmuz 2022 Cumartesi

Denizlili doktorlardan üçüncü klip

Denizlili doktorlardan oluşan Denge,   üçüncü klibini geçtiğimiz yıl piyasa çıkan  ‘Lafta Kalmasın’   albümündeki  ‘Aşk Kumar’ şarkısına çekti. Denge, yeni klibinin heyecanını yaşarken, ikinci albüm için de kolları sıvadı. 

09-07-2018 18:02:04

Onların müzik macerası daha üniversite yıllarında başladı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimlerini bitiren 5  arkadaş DENGE isimli müzik grubu  kurdu.  Ödemiş’te eczacılık yapan Oğuz Ucagök ile İstanbul’da genel cerrah olarak görev yapan Ender Anılır’ın solistlik yaptığı grupta, gitarda Orçun Zorbozan, basgitarda Ali Arman ve davulda Can Özlü yer alıyor.  

Yoğun iş tempolarına rağmen rock grubu Denge’yi bu günü kadar getiren ve sosyal sorumluluk projelerine yaptıkları katkılarla  dikkat çeken Denizlili müzisyen doktorlar, ilk albümlerini 2017 yılında çıkardı.  Kendilerine ait yaklaşık 50 beste arasından seçtikleri 7 eserin yer aldığı ‘Lafta Kalmasın’ adlı albümüyle dikkatleri çeken grup, albümdeki ‘Zor Bozan’  şarkısına ilk kliplerini çekti. Denge, albümdeki  ‘Bana Gel Demedin’ adlı parçalarına çektikleri ikinci kliple  rock müzik hayranlarının gönlünde taht kurdu.

Üçüncü klip Aşk Kumar’a  

Grup, üçüncü kliplerini aynı albümdeki ‘Aşk Kumar’ şarkısına çekti. Vokalist Ender Anılır,  üçüncü kliplerini çekmenin heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Yoğun ve stresli bir tempoda çalışıyoruz. Ama buna rağmen konu müzik olunca  bir araya gelmeyi  başarıyor ve hemen çalışmalara başlıyoruz.  Grubun bugüne kadar gelmesinin nedeni müzik aşkı.  Bugüne kadar yaptığımız bestelerimizin sayısı 50’yi geçti. Biz bu eserler arasından 7’sini belirleyerek geçtiğimiz yıl ilk albümü çıkardık.  Lafta Kalmasın albümüne dijital platformlar ve müzik marketlerden ulaşmak mümkün. Şimdi  üçüncü klibimizi çektik. Aşk Kumar  şarkısına çektiğimiz  klip, şimdiden ses getirdi” dedi.

Albüm hazırlıkları devam ediyor

Pop Rock müzik sanatçısı Doktor Ender Anılır, şimdiden ikinci albüm için çalışmalara başladıklarını belirterek, “Hedefimiz, tüm popülist beklentilerin ötesinde, kalıcı ve klasikler arasına girmiş, saygı ile dinlenen bir grup olmak”  diye konuştu. 

Şengül Boz

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi