27 Temmuz 2022 Çarşamba

Denizli’yi farklılıklarımızla temsil edeceğiz

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, aday listesinin, milletin tüm renklerini temsil edecek güçte olduğunu söyledi.

04-06-2018 17:41:20

AK Parti’nin milletvekili adaylarını seçerken pek çok bileşeni ve değişkeni bir araya getirerek adaylarını tespit ettiğini belirten AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan,  “Şu anda aday listelerimize baktığınızda, kadını var erkeği var, işçisi var işvereni var, yaşlısı var genci var, iş hayatında girişimcisi öğrencisi, emeklisi var” dedi.

Özkan, “Siyasi partiler her zaman en yüksek oy almak ister. Onun için en doğru adaylarla milletimizin huzuruna çıkmak ister. Milletimizin tüm renklerini temsil eden tüm siyasal farklılıklarımızı kendi içerisinde barındıran ve medeniyet anlayışıyla siyaset kurumuna milletin kaderiyle kendi kaderini aynı gören bir anlayışla bu adayları belirler. Tüm bu yelpazeyi temsil edebilecek bir kombinasyonun aday listelerinde olması gerekir ki, hamdolsun AK Parti olarak bugüne kadar Cumhurbaşkanımız liderliğinde sürdürdüğümüz milli ve yerli siyaset anlayışı her zaman milletimiz indinde hüsnü kabul görmüştür” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi