3 Ağustos 2022 Çarşamba

"Denizli’ye kadın eli değmeli"

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Fatma Hanım Subaşı, “Artık Denizli’ye kadın eli değmeli. Yaptırdığım anketler de bunu gösteriyor” dedi. 

22-11-2018 10:39:53

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Fatma Hanım Subaşı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’nda düzenlediği basın toplantısıyla hedeflerini ve projelerini anlattı.  Tavas’ın Altınova Mahallesi’nden olan fizik mühendisi Subaşı, yabancı dilini geliştirmek için gittiği ABD’nin Kaliforniya eyaletini örnek aldığını belirterek, “Uzun yıllar Denizli’den uzak yaşadım. Ama artık Denizli’ye hizmet etmek istiyorum.   Dört yıldan beri Denizli’deyim.  Aile şirketinde çalışıyorum.  2015 yılında AK Parti Kadın Kolları’nda görev aldım.  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın çok güzel hizmetler yaptığını görüyoruz.  Ama benim de Denizli için kısa ve uzun vadeli projelerim var” dedi.

“Özel arabamı kullanmıyorum”

Denizli’ye geldiği 2014 yılından beri özel arabasını binmediğini yürümeyi tercih ettiğini vurgulayan Subaşı, “Denizli’nin mahallelerini, eksikliklerini biliyorum.  Beton yığını yüksek binalar benim üstüme üstüme geliyor. Bu beni çok rahatsız ediyor. Ayrıca,  fizik mühendisi olmam nedeniyle biraz fazla  detaycıyım.  Örneğin çocukların ellerindeki cep telefonu beni rahatsız ediyor. Çünkü cep telefonları yaydıkları radyasyon ile onların tazecik beyinlerine zarar veriyor. İşte eğer belediye başkanı seçilirsem önceliğim kadınlar ve çocuklar olacak” diye konuştu.

“Denizli, kadın başkan istiyor”

Gerek parti çalışmaları gerekse anket çalışmaları dolayısıyla ziyaret ettiği mahallelerde kamuoyu araştırması da yaptığını vurgulayan Subaşı, “Yaptığım anket sonuçlarına göre Denizli kadın aday istiyor. Denizli’ye artık kadın eli değmeli.  Denizli ile ilgili çok güzel projelerim var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarını çağırıp özel görüşeceğini biliyorum. O zaman projelerimi Cumhurbaşkanı’na sunacağım”  dedi. 

Şengül BOZ 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi