6 Ağustos 2022 Cumartesi

Denizli tarımı değerlendirildi

Denizli Ziraat Odası toplantı salonunda yapılan Denizli İli Ziraat Odaları Başkanları aylık olağan toplantısında, tarım ve hayvancılığın sorunları masaya yatırıldı.

25-10-2017 18:15:52

Denizli Tarım Değerlendirmesi toplantısına, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya, Hay-Koop başkanı Mehmet Varol ile ziraat odaları başkanları katıldı.

Denizli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Yılmaz Erkaya, ziraat odaları başkanlarına hitaben yaptığı konuşmasında, müdürlük olarak başkanların ve çiftçilerin yanında olduklarını belirtti. 

Toplantıda Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü, hazırladığı sunu ile Ziraat Odaları Başkanlarına Bakanlık tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Destekleri hakkında bilgi verdi. 

Sunumda, kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak amacıyla şu an uygulamada olan Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ hakkında bilgi verildi.

Başkanlara, Tarım ve tarım dışı istihdamı geliştirmek, gelirleri artırmak ve farklılaştırmak için kadın ve genç girişimciler öncelikli olmak üzere gerçek ve tüzel kişilerin ekonomik faaliyetlerine yönelik yatırımlara verilen yüzde 50 hibe desteği uygulamasına başvuruların başladığı anlatıldı. Söz konusu Tebliğ kapsamında yapılacak başvuruların, "www.tarim.gov.tr" internet adresinden yapılabileceği belirtilirken, başvuruların 11 Aralık 2017 tarihi itibariyle sona ereceği anlatıldı.



 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi