6 Ağustos 2022 Cumartesi

Denizli, reisine vereceği sözü tutacak

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretini değerlendirdi. Özkan, “Denizli şimdiye kadar bizi hiç yanıltmadı, 24 Haziranda da yanıltmayacağından hiç şüphemiz yok” dedi.

12-06-2018 14:47:37

Cumhur İttifakı’nın 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’yi gelmiş geçmiş en yüksek oy oranlarıyla tanıştıracağını belirten AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, “MHP ile omuz omuza vererek dayanışma içerisinde inşallah 24 Haziran seçimlerinde sandıkları patlatacak, ümmetin, milletin birliğini, beraberliğini zirveye taşıtacağız” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Denizli mitingi sonrasında medya mensupları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Özkan, ”24 Haziran’da AK Parti’yi ve MHP ile yapmış olduğumuz Cumhur İttifakı’nı gelmiş geçmiş en yüksek oy oranlarına ulaştıracağız. Bu Denizli’nin Reis’ine verdiği sözüdür. Bugünkü çoğunluk Cumhurbaşkanımıza seçimlerde sandıkları patlatacaklarını ispat etmişlerdir. MHP’li kardeşlerimizle el ele vererek, omuz omuza vererek dayanışma içerisinde inşallah 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacak, ümmetin, milletin birliğini, beraberliğini zaferle taçlandıracağız. Bu zafer tarihe geçe, ülke ve millet düşmanlarına esaslı bir Osmanlı tokadı indirecek bir zafere koşmak istiyoruz. Her alanda ileriye giden bir Türkiye var. İnanıyorum ki aziz hemşerilerim, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a vefasını gösterecek ve 24 Haziran’da sandıkları patlatacaktır. Türkiye yeni bir rekora şahit olacak ve 2023 yolunda Yeni Türkiye'nin temellerini hep birlikte atacağız” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi