30 Temmuz 2022 Cumartesi

Denizli Çameli arası 50 dakika, Fethiye ise 1 saate düştü

Acıpayam –Çameli yolu 13.yılında ulaşıma açıldı.  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Hasan Karahan, Denizli-Çameli arasını 50 dakikaya, Çameli- Fetihiye arasını ise 1 saate indiren yolda incelemelerde bulunarak  yetkililerden bilgi aldı.

28-08-2017 18:28:19

Ak Parti ilçe kongresine katılmak için Çameli'ne gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan eşlik etti. Zeybekci, yapımı tamamlanarak hizmete açılan Çameli Yolu'nda da incelemelerde bulundu.

Yapımına 2004’de başlanan  83 kilometrelik Acıpayam Çameli yolu, nihayet ulaşıma açıldı. Denizli Çameli arasını 50 dakikaya, Denizli- Fethiye arasını ise  1 saate indiren yolda  incelemelerde bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Vali Hasan Karahan ve protokol üyeleri, hatıra fotoğrafı çektirdi.

ZEYBEKCİ’DEN ÇAMELİLERE MÜJDE

Çameli Belediyesi önünde büyük coşkuyla karşılanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirdiği konuşmasında Çameli’ye sürprizleri olduğu yeni açılan yolun yatırımların devamının geleceğini dile getirdi. Çameli Devlet Hastanesinin İç Hastalıkları kadro sayısından şimdi ‘de Kadın Hastalıkları ve Doğum kadrosunu açıyoruz, Çameli Toplu Konut Sorununu ortadan kaldırım TOKİ Çalışmalarını en kısa zamanda başlanacağı Yapılan Çameli –Acıpayam Yolundan sonra Fethiye yolunun açılacağını Antalya yoluna kadar devam edeceğini dile getirip artık Denizlililer Deniz’e Çameli Yolundan geçecekler. Acıpayam Çameli Yolunun ara bağlantılı olan yolları olan Güzelyurt,Kınıkyeri ve Aliveren girişleri yapılacak dedi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi