28 Temmuz 2022 Perşembe

Denizli 700 araç kapasiteli otoparkına kavuştu

​​​​​​​Denizli'deki ulaşım sorununu gidermek için kentin dört bir tarafında çalışma yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi’nde yapımına başladığı 700 araç kapasiteli katlı otopark inşaatını tamamladı. 

26-04-2018 11:51:46

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan ulaşım sorununu çözmek için milyonlarca liralık yatırıma imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi'nde yapımına başladığı katlı otoparkı tamamladı. Denizli’de her geçen gün artan araç sayısıyla birlikte otopark ihtiyacını karşılamak için birçok proje yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı Mahallesi'nde 245 araç kapasiteli Çamlık Katlı Otoparkı'nı tamamlama aşamasına getirirken, 15 Mayıs Mahallesi'nde hayata geçirdiği 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nı bitirdi. Bölgenin otopark ihtiyacına yanıt verecek tesisin peyzaj çalışmaları devam ederken, 23.587 metrekare toplam kapalı alanda yapılan katlı otopark 700 araca hizmet verecek. 

“Denizlimizin hizmetinde koşmaya devam ediyoruz”

15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın tamamlandığını ve kısa süre sonra hizmete gireceğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent trafiğini rahatlatmak için birçok proje gerçekleştirdiklerini belirterek, otopark projelerinin de birer birer hayata geçtiğine dikkat çekti.  Denizli'nin ulaşımdaki sorunlarını çözmek için milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Köprülü Kavşağı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Bozburun Köprülü Kavşağı, Akhan virajı ve yaya üst geçitlerimiz ile yeni çevre yollarımızı birer birer hizmete aldık, almaya da devam ediyoruz. Hedefimiz ulaşımda sorunsuz bir şehir. Denizlimizin hizmetinde koşmaya devam ediyoruz" dedi.  

Geleceğe kalıcı eserler bırakmak içiniii

Kendilerine destek veren tüm Denizlililere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Halkımızın daha kaliteli ve daha güvenli ulaşım imkanına kavuşması için gece gündüz çalışıyoruz. Kalıcı eserler bırakmak için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz kendi ikbalimizi değil bu güzel şehrimizin, çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayız. Bu güzel eserler şehrimize uzun yıllar hizmet verecek. Denizlimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun."

 

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi