6 Ağustos 2022 Cumartesi

DENİB’in Ankara çıkarması

Denizli İhracatçılar Birliği’nde kısa süre önce Hüseyin Memişoğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim göreve hızlı başladı. DENİB yönetimi Ankara çıkarması yaptı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ekonomi Bakanı Başdanışmanı Mehmet Yüksel ve İhracat Genel Müdürü Volkan Ağar’ı ziyaret etti. 

10-05-2018 17:13:22

Denizli İhracatçılar Birliği’nde (DENİB) kısa süre önce gerçekleştirilen genel kurulda Hüseyin Memişoğlu ve yönetimi göreve getirilmişti.  Görevlendirmelerin tamamlanması ve yeni yönetimin işbaşı yapmasının ardından çalışmalar da yoğunlaştırıldı. Memişoğlu başkanlığındaki DENİB yönetimi ilk ziyaretini Ankara’ya yaptı.

Heyet Ankara çıkarmasında önce Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti. Denizli, ülke ve ekonomi üzerine görüş alışverişinde bulunan DENİB Heyeti, daha sonra Ekonomi Bakanı Başdanışmanı Mehmet Yüksel, ardından da İhracat Genel Müdürü Ö. Volkan Ağar ile bir araya geldi.

Ziyaretlerin ardından değerlendirme yapan Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “Ankara ziyaretimizde Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin misafiri olduk. Ziyaretimizde ülkemizin ekonomik gelişmelerini değerlendirirken Bakanımızı,  çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgilendirdik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bizim için verimli bir ziyaret oldu, misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. 
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi