DENİB’de profesyonel ekip yönetimi eğitimi

Denizli İhracatçılar Birliği'nin eğitim faaliyetlerini yürüten DENİB Akademi, profesyonel ekip yönetimi eğitimini gerçekleştirdi.

09-05-2018 17:05:14

Eğitimde katılımcılara Indus Consulting’den M. Efsun Yüksel Tunç tarafından kuşaklar, karakterler, kişilik renk analizi, ekip, ekip ruhu, ekip çalışması, hedeflere ulaşma yolları, durum ve rakip analizi, stres, kriz ve risk yönetimi, misyon, vizyon, strateji, liderlik ve yöneticilik, güç ve etki, ekip performansı, motivasyon, güven ve süreklilik, ekip performansını artıran koçluk becerileri konularında teorik bilgiler verildi.  

Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim firmaların yönetici, satış-pazarlama sorumlusu, işletme müdürü, üretim geliştirme mühendisi, insan kaynakları müdürü, endüstri mühendisi, mağaza bölge sorumlusu ve finansman müdürü görevinde kişilerin katılımıyla tamamlandı.

DENİB Akademi programlarına, Denizli İhracatçılar Birliği ile Uşak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Uşak’ta,  “Nasıl İhracat Yapabilirim?”  eğitimi ile devam edecek. 
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi