30 Temmuz 2022 Cumartesi

DENİB Akademi’ye GEKA’dan teknik destek

DENİB Akademi’nin 2017 Teknik Destek Programından yararlanmak üzere hazırladığı Denizli Dünya ile Rekabete Hazırlanıyor Eğitim Programı Projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi. 

05-02-2018 18:30:15

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 2017 yılı teknik destek programından yararlanmak için DENİB Akademi’nin hazırladığı Denizli Dünya İle Rekabete Hazırlanıyor Projesi ajans yönetimi tarafından kabul edilerek desteklenmesi kararlaştırıldı. Projenin teknik şartnamesi GEKA ve DENİB Akademi yöneticileri tarafından imzalandı. 

Proje kapsamında, GEKA ve DENİB tarafından faaliyet takvimi belirlenecek proje kapsamında 25 kişiye eğitim verilecek. Yeni dünyada rekabet ve yöneticilik, sürdürülebilir rekabet gücü için yönetim yaklaşımları, hedeflerle yönetim, yüksek performans için süreçlerle yönetim, etkin ekip yönetimi için ipuçları, yönetici olarak ben, liderler için iletişim gücü, müşteri odaklı olmak nasıl fark yaratır, yenilikçi çözümler geliştirme ve karar alma, değişimi anlamak yönetmek ve öncülük etmek, stratejik bakış konularını  içeren eğitimlerin önümüzdeki üç ay içerisinde 25 kişiye verilecek.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi