3 Ağustos 2022 Çarşamba

Demir, hemşerileriyle buluştu

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Üniversitesi’nin değişik bölümlerinde eğitim gören Alanyalı 30 öğrenci ile bir araya geldi. Kendisi de Alanyalı olan Demir, öğrencilere eğitim konusunda tavsiyelerde bulundu.

12-03-2018 15:29:44

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Üniversitesi’nde değişik bölümlerde öğrenim gören Alanyalı 30 öğrenci ile bir araya geldi. Kendisi de Alanya’da doğan Demir, Polisevi’nde hemşerisi üniversite öğrencilerine kahvaltı yaptı, tavsiyelerde bulunup, sorun ve beklentilerini dinledi.

 Alanya’dan ve ailelerinden uzakta eğitim gören öğrencileri bir araya getirerek sohbet eden Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, eğitimleri konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Demir, “Cehaletin en büyük korkusu kadındır, zira kadın öğrenirse çocuklarına da öğretir.  Bu nedenle sizler daha güçlü bir Türkiye’nin mimarları olarak eğitime daha fazla önem vermeli bu yönde sağlam adımlar atmalısınız, sizlerin bu yoldaki tüm engelleri aşmanızda  şahsım ve Emniyet Teşkilatı olarak her  zaman yanınızda olacağımızı bilmezini isteriz“ dedi.

Demir, kız  öğrencilere çiçek verdi,   bütün öğrencilere de yerel hediyelerden dağıttı. Polis Evi’nde görevli kadın personeli de unutmayan Demir,  onlara da karanfil verdi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi