Çocuklara randevulu trafik eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ‘Randevulu Trafik Eğitimi’ ile yaz tatilinde çocuklara trafik eğitimi veriyor. Çocuklar eğlenmenin yanı sıra pratik uygulamalar ile trafik kurallarını öğreniyor.

14-06-2017 15:32:39

Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı'nda ‘Randevulu Trafik Eğitimi’ verecek. Ege Bölgesi’nde ilk, Türkiye’de ise sayılı tesislerden biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı'nda öğrenciler yaz tatili boyunca trafik eğitimi alacak. Öğrencilere teorik bilgiler vererek, trafik parkurunda pratik yapmalarına imkan sağlanırken, çocukların trafik kurallarını en doğru şekilde öğrenmeleri amaçlanıyor. Eğitimler, 03-31 Temmuz tarihleri arasında 05-10 yaş arasındaki çocukları kapsayacak. Eğitimlerden yararlanmak isteyenlerin 12-30 Haziran tarihleri arasında 0 (258) 280 27 09 numaralı telefonu arayarak başvuru yapmaları gerektiği kaydedildi.

Eğlenerek öğrenecekler

Çocukların trafik bilgilerinin artırılması ve kuralları en doğru biçimde öğrenmeleri amacıyla hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, 7 bin metrekarelik alanı kapsıyor. Akülü arabalar, döner, ışıklı, ışıksız kavşaklar, yaya geçitleri, trafik levhaları gibi trafikte yer alan tüm unsurların bulunduğu pistte çocuklara önce teorik, daha sonra uygulamalı eğitim veriliyor. Trafik kuralarının eğlenerek öğrenildiği pist, çocukların keyifli zaman geçirmelerini de sağlıyor.

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi