Çocuklar için tiyatro şenliği

Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle  birbirinden güzel tiyatro oyunlarını çocuklarla buluşturuyor.  23 Nisan'a kadar devam edecek program kapsamında 7 farklı oyun çocukların beğenisine sunulacak.

20-04-2018 18:23:34

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kısa bir süre kala çocuklar için farklı etkinlikler düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, küçüklere özel 23 Nisan Tiyatro Şenliği düzenliyor. 15 Nisan'dan başlayarak birbirinden güzel tiyatro oyunlarını çocuklarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan'a kadar 7 farklı oyunu 13 kez sahneye koyacak.

 Bugüne kadar Sihirli Ses, Afacan'ın Maceraları, Honki Ponki, Abur Cubur Mahallesi  oyunlarını izleyen çocuklar  bugün  Bremen Mızıkacıları, yarın ve pazar günü  Renkler Ülkesi,  23 Nisan’da ise Yaşamın Kaynağı İki Harf adlı oyunlarla buluşacak.


Kukla gösterileri yapılacak

Ücretsiz düzenlenen programların tamamı Çatlaçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenirken, oyunları Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli, Çığlık Sanat, Manisa Afsem, Kuşadası Elifnağme, Efeler Belediyesi ve Saadet Erikoğlu İlköğretim ile Söke Şehir Tiyatrosu sahneye koyacak. Ayrıca, DKM ABC Kukla Tiyatrosu da Hacı Leman Oto İlkokulu ve Karaman Sosyal Etkinlik Merkezi'nde çocuklara özel gösteri sunacak.  

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi