25 Temmuz 2022 Pazartesi

“Çocuklar geliyor, camiler şenleniyor”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu’nun bu yıl altıncısını organize ettiği ‘Bu Yaz Camideyim’ projesinin ödül töreni, Gümüşçay Ravza Camii’nde düzenlendi. Genç MUSİAD Denizli Şubesi kurs sonunda başarılı olan öğrencilere hediyelerini verdi.

20-08-2018 10:32:15

Yaz dönemi Kuran kursu eğitimi alan öğrencilerin mezuniyet töreni sevincine ortak olduklarını ifade eden MÜSİAD Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Yunus Çiftci, "Sizin en kıymetliniz Kur’an-ı Kerimi öğrenen ve öğretendir" hadisini hatırlatarak Genç MÜSİAD ailesini de bu güzel işe ortak ederek bizleri de şereflendirdiniz” dedi.

Dürüst ve erdemli işadamlarının yetişmesi için 18-30 yaş arasındaki genç işadamlarından oluşan Genç MÜSİAD’ın yurt içinde 55 yurt dışında 29 noktada ülke için çalıştığını belirten Başkan Çiftci, “Sosyal sorumluluk projeleri ile genç nesillerin iyi yetiştirilmesine destek oluyoruz. Geleneğine bağlı, geleceğe yön veren gençlerin yetişmesi için ahlaki olarak temelinin sağlam olması gerekiyor. Bu kapsamda bu yıl 6.sını düzenlediğimiz “Bu yaz camideyim” projesinin teması “Çocuklar geliyor, camiler şenleniyor” olarak belirlendi. Camilerde çocuk seslerinin eksilmemesi, gelecek nesillere camilerin sevdirilmesi için desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Program sonunda camide eğitim alan öğrencilere çeşitli miktarlarda kıyafet çeki hediye edildi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi