Çivril hiç şakaya gelmez 6-1

Süper ligde sonucu merakla beklenen Yeşil Çivril Belediyespor – Çamelispor karşılaşmasını 1-0 geriye düşen ev sahibi Yeşil Çivril Belediyespor 6-1 kazanmasını bildi.

10-12-2018 18:01:54

Baştan sona büyük bir heyecan içinde geçen karşılaşmada ilk golü Kadir ile bulan Çamelispor 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi Yeşil Çivril Belediyespor önce Eren ile beraberliği yakaladı ardından ise günün flaş ismi Oğulcan ile galip duruma geçti ve ilk yarı 2-1 Çivril’in üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda sahada fırtına gibi esen Çivril Oğulcan (2), Ali ve Yasin golleri ile sahadan 6-1 galip ayrılarak üst üste 5. Galibiyetini almasını bildi ve zirveyi tehdit etmeye başladı.

Stat: Çivril Ahmetçik
Hakemler: Murat Tuğberk Curbay ***, Ayberk İbiş ***, Veysel Şencan ***
Yeşil Çivril Belediye: Ethem ***, Mehmet Ali ***, Tarık ***, Ali ***, Burak ***, Gökhan ***, Emre ***, Furkan ***, Eren ***, Oğulcan ****, Yasin ***
Çamelispor: Şükrü *, Muharrem *, Ercan *, Muhammet *, Kadir **, Mohammed Dombia *, Hüseyin *, Ramazan *, Mert *, Barış *, Mehmet *
Goller: Dk. 25 Eren, Dk. 36, 48, 60 Oğulcan, Dk. 72 Ali, Dk. 77 Yasin (Yeşil Çivril Belediyespor), Dk. 17 Kadir (Çamelispor)

Orhan MIKIROĞLU
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi