3 Ağustos 2022 Çarşamba

Çivril, Başkan Osman Zolan’ı bağrına bastı

Çivril İlçesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Büyükşehir ile birlikte Çivril’de devasa yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Çivril, Ege’nin parmakla gösterilen ilçesi olacak demiştik. Çok şükür, Çivrilimizi bugün o hale getirdik. Çivrilimize yakışanı yaptık" dedi.

29-12-2018 12:58:01

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril İlçesini ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Osman Zolan'a Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Çivril Kaymakamı Armağan Önal’ı ziyaret eden Başkan Osman Zolan, daha sonra Çivril Belediyesi ve AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Çivril Merkezde esnaf ve pazaryerini ziyaret eden Başkan Osman Zolan, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Bir süre vatandaşlarla sohbet edip Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını anlatan Başkan Osman Zolan, ilçeye bağlı mahalleleri de unutmadı. Başkan Osman Zolan, Haydan, Emirhisar, Menteş, Yamanlar, Çıtak ve Kıralan Mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşları dinledi.

Çivril'e devasa yatırımlar yapıldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir statüsüne kavuşulmasının ardından, Denizli’de ve Çivril’de devasa yatırımları hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Beş yıl önce güzel ve güçlü bir başlangıç yaparak, hem büyükşehir, hem de ilçe belediyemiz Çivrilimizin sorunlarını çözme konusunda gece gündüz gayret etti. Beş yıl geriye dönüp baktığımızda Çivril’de devasa yatırımlarımızın olduğunu, birçok sorunun çözüldüğünü, vermiş olduğumuz sözleri yerine getirdiğimizi, söz vermeyip de ihtiyaç olan birçok hususu yaptığımızı hep beraber görüyoruz ve şahitlik ediyoruz” diye konuştu.

Çivril, 5 yılda 20-30 yıllık hizmet aldı
Çivril’in en iyi hizmeti almayı hak ettiğini söyleyen Başkan Osman Zolan, “Çivrilimiz her şeyin en iyisi ve en güzeline layık. Şehircilik, belediyecilik ve yerel yönetimler anlamında uzun süredir çekilen hasret ve istekler çok şükür bir bir yerine geldi. 'Denizli’de ne varsa, tüm ilçelerimizde de o olacak', 'Her insanımız aynı standartta, güzellikte hizmete kavuşacak' diye söz vermiştik. Çok şükür bugün Çivrilimizin altyapısı baştan aşağı tamamlandı. Denizlimizin Gazi Bulvarındaki yol standardı neyse, Çivril Merkezi de o hale getirdik. Çivrilimiz yüzme havuzuyla, su depolarıyla, yeşil alanlarıyla, spor alanlarıyla ayrıca hükümetimizin yatırımlarıyla 5 yıl içinde 20, 30 yılda alması gereken hizmetleri almış oldu. Çivrilimize hayırlı olsun” dedi.  

“Çivrilimize yakışanı yaptık”

Çalışmaların sonunda Çivril’in muhteşem güzelliklere kavuştuğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tüm vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Biz cesaret ettik, onlar destek verdiler. Bugün Çivril’e baktığımızda ortaya çok muhteşem bir güzellik çıktı. Torunlarımızın torunlarının kullanacağı altyapı ve üstyapıya kavuştuk. Artık Çivril’in önünde hiç kimse duramaz. Söz vermiştik; Çivril, Ege’nin parmakla gösterilen ilçesi olacak demiştik. Çok şükür, Çivrilimizi bugün o hale getirdik. Çivrilimize yakışanı yaptık. Çivrille ilgili hayallerimiz var. Daha yapacak olduklarımız var. İnşallah o hayallerimizi hep beraber yine birlik ve beraberlik içinde yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin." 

Esnafın yerine geçti tatlı ikramında bulundu

Vatandaşların yoğun ilgi gösterip bağrına bastığı Osman Zolan'ın Çivril ziyareti renkli görüntülere de sahne oldu. Esnafın yerine geçerek Çivrillilere tatlı ikramında bulunan Başkan Osman Zolan, ziyaret ettiği her mahallede kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara seslendi. Başkan Osman Zolan, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olduğu bir fotoğrafının halı işlemesinin kendisine hediye edilmesinin sürprizini yaşadı.  

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi