Cinayet mi intihar mı?

Göveçlik Mahallesi’nin semt pazarında 66 yaşındaki Saffet Göven isimli bekçinin cesedi, kapalı pazar yerinin demir korkuluklarına ayakları ve boğazından iple bağlı halde bulundu. 

23-02-2019 11:21:28

Olay, Merkezefendi ilçesi Göveçlik Mahallesi'nden meydana geldi. Mahalledeki semt pazarında gece geç saatlerde bir kişinin hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler bölgeye 112 Acil Servis ekibi istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirledi. 

Kısa bir araştırma yapan ekipler şahsın bir iş yerinde bekçilik yaptığı öğrenilen 66 yaşındaki Saffet Göven olduğunu belirledi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler  4 çocuk babası Göven’in ayakları ve boynundan pazar yerinin demir korkuluklarına iple bağlı olduğunu ve yanı başında  tarım ilacı bulunduğunu belirledi. İşçi emeklisi olup, bir işyerinde bekçilik yapan Göven’in ayakları ve boğazından bağlı olması polisi cinayet üzerinde yoğunlaştırırken, yanında tarım ilacı olması intihar olasılığını da gündeme getirdi. 

Savcılık ve Emniyet yetkilileri olay yeri incelemesini tamamladıktan sonra Göven’in cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için Pamukkale Üniversitesi  Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis, yaşlı adamın intihar ettiği  olasılığına daha çok ağırlık veriyor. Göven’in  yanında bulunan tarım ilacı bu ihtimali güçlendirirken, intihar girişiminden kurtulmamak ve ölümünü garantilemek için boynunu ve ayaklarını direğe bağladığı tahmin ediliyor. Polis, sır ölüm üzerindeki gizemi çözmek için soruşturmayı sürdürürken, Adli Tıp’tan gelecek otopsi raporu bekleniyor.

İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi