CHP, Merkezefendi’de sandığa gidecek

İttifak görüşmelerinde Büyükşehir’in İYİ Parti’ye verilmesiyle şok olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözler ilçe adaylarına çevrildi. Genel Merkez, üç aday adayının bulunduğu Merkezefendi’de temayül yoklaması kararı aldı. 

19-12-2018 10:37:17

 İYİ Parti İttifakı konusunda bilgi almak için Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen İl Başkanı Mahir Akbaba ve 40 kişiden oluşan il, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, üç aday adayının bulunduğu Merkezefendi’de eğilim yoklaması yapılması kararıyla döndü. 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, heyeti dikkatle dinleyerek ilçe adaylıkları konusunda örgütün hassasiyetine özen gösterecekleri sözünü verdi. Öte yandan Merkezefendi ilçesi için eğilim yoklaması kararının çıkacağını söyledi. Merkezefendi’de Şeniz Süzek, Sabri Yıldız ve Sedat Demirci için pazar günü eğilim yoklaması yapılacak. Merkezefendi’ye üye olan yaklaşık 3 bin 200 partili sandığa giderek aday olmasını istediği ismi belirleyecek. 

Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker de yönetim kuruluna attığı mesajda 23 Aralık Pazar günü sandığa gidileceğini duyurdu.  CHP’nin yereldeki iktidarı için sandığa gitmenin önemli olduğunu belirten Varlıker, oy kullanma yerinin henüz belli olmadığını ifade etti. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi