30 Temmuz 2022 Cumartesi

CHP Merkezefendi adayı Doğan, MÜSİAD yönetimine projelerini anlattı

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan, MÜSİAD’’ın  yönetim kurulu toplantısına katıldı. Doğan, işadamlarına istihdama dayalı ve kalifiye eleman yetiştirecek projelerinden bahsetti. MÜSİAD Başkanı Akgün, “Bir kadının siyasette olması zordur. Şeniz Hanım,  zor bir işi başarıyor” dedi.

21-02-2019 17:33:17

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, MÜSİAD’ın  yönetim kurulu toplantısına katılarak, projelerini anlattı. İlçede üretimin en çok sanayiciler ile sağlandığını belirten Doğan, “İş dünyasının sorunları ile yakından ilgileniyoruz. En büyük problemlerden biri de kalifiye eleman sorunu. Bu sorunu ortadan kaldırmak için projelerimiz var. Sanayicilerimizin yüzünü güldürmek için kurslar açarak bu kurslarda eleman yetiştirilmesini sağlayacağız” dedi.

Doğan’a Denizli’ye 4. Sanayi Sitesi kurulması ihtiyacı olduğunu söyleyen MÜSİAD yöneticileri,  “Artık sanayi siteleri sanayicilerimize yetmiyor. Eğer 4. Sanayi Sitesini kurarsanız,  bu konuda bizlerde sizlere destek olmaya hazırız. Sanayinin geliştiği Denizli’de yeni bir sitenin ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz” dedi. Doğan, projeleri arasında yeni bir sanayi sitesi olduğunu belirterek, “Ekibimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Sanayimizi geliştirip sizlerle el ele vererek Merkezefendi’yi üreten bir ilçe haline getireceğiz” diyerek müjdeyi verdi.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, Doğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bir kadının siyasette olması zordur. Şeniz Hanım, zor bir işi başarıyor. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi