28 Temmuz 2022 Perşembe

CHP Denizli'den 3 kilometrelik destek yürüyüşü

CHP Denizli İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne, düzenlediği 3 kilometrelik yürüyüşle destek verdi.

23-06-2017 12:37:14

CHP Denizli İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşü'ne, bugün kent merkezinde düzenlediği yürüyüşle destek oldu. CHP Denizli milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı, CHP İl Başkanı Teoman Sancar ve yaklaşık 1000 kişilik grup yürüyüşe katıldı. Çaybaşı Caddesi'ndeki parti binası önünde saat 17.00'de başlayan yürüyüşte CHPliler, sırasıyla Lise Caddesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesini geçerek Demokrasi meydanına ulaştı. 3 kilometre süren yürüyüşte, partililer ellerinde adalet yazılı dövizler taşırken, yol boyunca çeşitli sloganlar attı. Yürüyüş sırasında polis, güzergah üzerinde önlem aldı.
Yürüyüş ardından açıklama yapan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun, son dönemde yaşanan haksızlıklara ve hukuksuzluklara, hukukun üstünlüğüne yönelik yapılan baskılara karşı 8 gün önce başlattığı yürüyüşe biz de CHP Denizli örgütü olarak sonuna kadar katılıyoruz. Bu sebeple bugün hem Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüdüğü bu ulvi yolda heyecanımızı anlatmak hem de il teşkilatı olarak biz de adalet aramak üzere varız. Bu yolda da sonuna kadar adaleti ve hukuku sağlayıncaya kadar koşacağız" dedi. Yürüyüş, Adalet Meydanı'nda tamamlanırken, kalabalık sessizce dağıldı.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi