28 Temmuz 2022 Perşembe

Charlie’nin Çikolata Fabrikası büyüledi

Denizli’nin en eski ve ilk  dans okulu olan Tuana Dans ve Bale, 270 dansçı ve sahne arkasında 50’ye yakın görevliyle , Charlie’nin Çikolata Fabrikası adlı müzikali sahneledi.

22-06-2019 12:48:35

Nihat Zeybekçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen müzikal  salonunu tamamen doldurup ayakta kalan izleyicilere,  görsel  bir şölen sundu. Müzikal gösteri  4 yaş ile 60 yaş arası 270 dansçının, profesyonel dans ve müzisyenleri aratmayacak performansları , sahne dekorları, kostümleriyle dünyadaki örneklerini  aratmadı. 

Üç saate yakın süren müzikalin sonunda sahneye çıkan ve katkıda bulunanlara plaket, tüm katılımcılara madalya verildi. Gösterinin sonunda sahneye çıkan  Tuana Dans ve Bale Okulu yöneticisi yöneticisi Dilek Semerci, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Semerci, “ Böyle büyük bir organizasyonu Denizli’de gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Charlie’nin Çikolata Fabrikası müzikalimizde 270 dansçımız sahne aldı, 50’ye yakın kişi sahne arkasında görev aldı.  Gelecek yıl yeni sürprizlere hazırlıklı olun. Tuana’yı takip edin” dedi.   Gece tüm dansçı, müzisyen ve görevlilerin seyirciyi selamlaması ile son buldu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi