Çelik sahaya indi

Denizli'deki milletvekili aday adayları içinde futbol kökenli tek isim olan Akın Çelik çalışmalarında camiayı unutmadı, ziyaretler gerçekleştirdi. Milletvekili adayı Akın Çelik, ASKF Genel başkanı Feyyaz Ceşen ve Denizlispor yönetimini ziyaretlerde bulundu. 

09-05-2018 18:24:29


Orhan MIKIROĞLU 
Denizli Büyükşehir Belediyespor'da uzun yıllar asbaşkanlık görevi üstlenen futbolun yanı sıra 26 amatör branşta sporcular yetiştiren ve yarışlarda yer almasını sağlayan Akın Çelik, Ak partiden milletvekilliğine soyundu.
Denizlispor'a ziyaret gerçekleştiren Akın Çelik burada Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul tarafından karşılandı. Zorlu bir sezon geçiren yeşil siyahlı camiayı ligde kalma başarısı gösterdiği için kutlayan Çelik, daha sonra ise Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Feyyaz Ceşen ve Ünal Coşkun’u ziyaret etti. Ak Parti aday adayı Çelik spor dünyasının adayı olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Ziyaretlerimizde Denizli'deki gerek amatör gerekse futbol camiası da desteklerini esirgemediler. Denizli Amatör Spor Kulüpleri de Denizli’de görevini hakkıyla vermeye devam ediyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum " diye konuştu.
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi