Çaresiz anne oğlunun iyileşmesi için destek bekliyor

Pamukkale ilçesine bağlı Karakova Mahallesi’nde 2.5 yaşındaki Turgut Akkuş’un hastalığına teşhis konulamıyor. Karnı şişen ve çektiği acılar yüzünden sürekli ağlayan minik Turgut’un annesi Cansu Akkuş, hastane hastane dolaşmasına rağmen oğluna tanı konulamadığını söyledi.  Dertli anne oğlunun sağlığına kavuşması için yardım istiyor. 

13-11-2018 15:44:47

Karakova Mahallesi’nde oturan Cansu Akkuş, 2.5 yaşındaki oğlu Turgut’un hastalığına tüm çabalarına rağmen çare bulamadı. Tek çocuğunun  hastalığına çare bulabilmek için gitmediği doktor ve hastane kalmayan Akkuş, yapılan tüm tetkiklere rağmen  teşhis konulamadığını söyleyerek destek istedi. 

Oğlunu Denizli Devlet Hastanesi’ne defalarca götürdüğünü, doktorların bir çok kez muayene ettiğini, hatta parça alınıp tetkiklerin yapıldığını söyleyen çaresiz anne Cansu Akkuş, “Oğluma Denizli’de teşhis konulamayınca Aydın’daki Devlet Hastanesi’ne de götürdüm. Orada  yapılan tahlil sonuçları da temiz çıktı. Parça aldılar, bir teşhis koyamadılar. Ama oğlumun karnı hala şiş. Karnındaki şişlik bir türlü inmiyor. Bazen öyle şişiyor ki;  görünce  korkarsınız.  Oğlum karnı şiştiği için rahatsız oluyor ve sürekli ağlıyor. Tuvaletini yapamıyor. Bunun bir çaresi olmalı” diye konuştu. 

Oğluma yardım edin

Oğlunun karnındaki şişlik nedeniyle sürekli yorgun ve halsiz olduğunu,  şişlik yüzünden zaman zaman nefes almakta  bile  zorladığını söyleyen çaresiz anne Cansu Akkuş, “Oğluma yardım edecek bir doktor arıyoruz. Bize yardımcı olun. Tek çocuğumun çektiği acılara ben de dayanamıyorum. Nereye gitsek çare bulamadık. Bu hastalığın bir adı olmalı” diyerek yardım istedi. 2.5 yaşındaki Turgut Akkuş ise rahatsızlığı yüzünden annesinin yanından ayrılmıyor, çaresiz gözlerle sağlığına kavuşmayı bekliyor.

Şengül BOZ  

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi