27 Temmuz 2022 Çarşamba

Çameli teşkilatına birincilik ödülü

AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Denizli genelinde en yüksek oy oranını yakaladığı için plaketle ödüllendirildi. İlçe Başkanı Tanju Gökez’e birincilik plaketi İl Danışma Kurulu Toplantısında verildi. 

25-09-2018 10:58:38

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Denizli’de Ak Parti en yüksek oy oranına Çameli’de ulaştı. Çameli’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 68.9 oy alırken, milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 62.5 oy çıktı. Denizli genelinde seçimlerde en başarılı ilçe Çameli oldu. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapılan İl Danışma Kurulu’nda Çameli İlçe Başkanı Tanju Gökez’e seçimlerde elde edilen başarı nedeniyle plaket verildi. 

Plaketi Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’den alan Tanju Gököz,  “İlçemiz Denizli genelinde en yüksek oyu alarak  birinci olmuştur. Seçim döneminde çalmadık kapı, gitmedik mahalle bırakmadık. Partimizi, hükümetimizi ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde en yüksek orana uluşturmak için tüm ekibimizle çalıştık. Ev ziyaretleri, mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ile esnaf ziyaretlerimiz de yaptığımız bütün çalışmalar sonucunda bu başarıyı elde etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi. 

AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  ise, istikrarlı bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini  belirterek, “ Bize desteğini versin vermesin tüm halkımıza minnetlerimizi sunuyor ve teşekkür ediyoruz. Bu zafer sadece bizim değil Çameli’mizin ve Türkiye’nindir” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi