3 Ağustos 2022 Çarşamba

Çameli’de motosiklet eğitimi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğinde düzenlenen ‘Motosiklet Kazalarını Azaltma ve Kazalarda Ölüm Yaralanma Riskinin Düşürülmesi Projesi’  kapsamında Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim semineri verildi.

17-04-2018 16:35:36

Motosiklet kullanan 16-20 yaş arası gençlerin bilinçlendirilmesi amacıyla Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda Denizli Güvenli Sürüş Kontrol Sistemi Platformu üyeleri ve Jandarma Trafik timleri tarafından verilen eğitime  Çameli Kaymakamı  Semih Cembekli , İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil, İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Kâmil Kuyucu katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Çameli Kaymakamı Semih Cembekli, verilen eğitimin öneminden bahsederek emeği geçenlere teşekkürlerini bildirdi. İleri Sürüş Teknikleri Eğitmeni Aydın Sarı, gençlere güvenli motosiklet kullanımı konusunda bilgiler verdi, kask takmanın ve trafikte görünür olmanın önemini anlattı. Sunum sonunda öğrencilere sorular soruldu ve soruları bilen öğrencilere kask, dizlik, eldiven ve yelek hediye edildi.

Seminerin ardından okul bahçesinde güvenli motosiklet kullanımı uygulamalı olarak gösterildi. iki öğrenciyle güvenli sürüş yapıldı.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi