Çal Garası bildiği yoldan gidiyor

Son haftalarda oynadığı futbol ve aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Çal Belediyespor kendi sahasında ligin güçlü takımlarından Yatağanspor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı. Çal Belediyespor’u galibiyeti taşıyan golleri Onur Kiremitçi, Alirıza (2) ve Muhammed kaydetti.

09-12-2019 16:17:23

Karşılaşmanın hemen başında 1-0 öne geçen Çal Belediyespor bu üstünlüğünü koruyamadı ve ilk yarıyı 2-1 geride kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip yarı alanda daha çok görünen Çal Belediyespor Alirıza’nın yıldızlaştığı ve iki gol attığı karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak taraftarlarına bayram sevincini yaşattı. Karşılaşma sonrasında her iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşansa da iki takımın yöneticileri ve emniyetin arasıyla girmesiyle olaylar yatıştırıldı. 

Stat:  Çal İlçe

Hakemler: Can Çakır **, Ahmet Yiğit Doktaş **, Şükrü Oğuz Kandırmış **

Çal Belediyespor: Yunus ***, Cihat ***, Muhammet Çiçek***, Ömer ***, Onur Kiremitçi ***, Onur Yavaş ***, Osman ***, Hüseyin ***, Muhammet ***, Alirıza ****, İsmail ***

Yatağanspor: Eray **, Kadir **, Cantürk **, Osman **, Vahap **, Ahmet **, Onur **, Batuhan **, Ömer **, Adem **, Mustafa **

Goller: Dk. 17 Onur Kiremitçi, Dk. 67, 80 Alirıza, Dk. 70 Muhammed (Çal Belediyespor), Dk. 31 Onur. 37 Kadir (Yatağanspor)

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi