6 Ağustos 2022 Cumartesi

“Cahit Özkan suçluluk psikolojisi taşıyor”

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, partisini eleştiren AK Parti Milletvekili Cahit Özkan’a sert ifadelerle cevap verdi. Arslan, “Cahit Özkan’ın kahraman ordumuz Balyoz ve Ergenekon kumpaslarıyla sarsılırken, o davalara komutanlarımız aleyhine katıldığını biliyoruz” dedi.

02-02-2018 17:11:10

CHP’nin Afrin operasyonunu destekleyen görüşlerini eleştiren AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’a Meclis’teki basın toplantısıyla cevap veren CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, “Kuva-yı Milliye’yi ÖSO ile eşdeğer sayan, CHP tarihinden bihaber olan Cahit Özkan ve AK Parti kadrolarına Nutuk ve CHP Tarihi okumalarını öneriyorum. Cahit Özkan’ın odasına bugün ‘Gençler Nutuk’ ve CHP Tarihi gönderiyorum. Ağzına geleni konuşan Cahit Özkan, Mersin’in Mut ilçesinde şehit verdiğimiz, CHP yöneticiliği yapmış evladımız Uzman Çavuş Ali Gümüş’ün ailesini arayarak derhal özür dilemelidir” ifadesini kullandı.

Milletvekili Arslan, “Cahit Özkan’ın kahraman ordumuz Balyoz ve Ergenekon kumpaslarıyla sarsılırken, o davalara komutanlarımız aleyhine katıldığını biliyoruz. Denizli’yi FETÖ’nün ticari üssü haline getirenlerin, şimdi FETÖ bağlantısıyla tutuklanıp sonra tahliye edilenler içinde siyasetçilere yakın olanların bağları araştırılmalı. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, suçluluk psikolojisi altında, CHP’ye ve milletvekillerimize anlamsız ve dayanaksız suçlamalar yapıyor” dedi.
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi